söndag, juni 26, 2005

Springsteen som bonus på midsommarhelgen

Midsommarhelgen har varit jättelyckad! Åkte ut till Värmdö med Familjen Feldt i torsdags eftermiddag för att hoppa på segelbåten vidare ut i skärgården. I bilfärden ut så började jag fundera på vad det var jag gett mig in på. Långa långa bilköer. Fullknökad bil o för mycket av allt. Men när vi väl var på båten kändes det bättre igen. Seglade ut en bit och hittade en lähamn vid en liten lugn vik.

På midsommarafton seglade vi vidare till en annan vik, där låg 3 andra båtar så det var lugnt o skönt. Hela dagen bjöd på strålande solsken. Vi åt midsommarlunch i sittbrunnen i båten, solade o njöt. Tog mig en liten tupplur efter det och sedan gick vi upp på klipporna ovanför båten. Grillade lax och åt den sittandes på klipporna vid solnedgången. Jättevackert. Fick hemlängtan till vackra Bohusläns klippor och närheten till havet. Kunde inte slita mig ifrån klippan, det var så fridfullt att sitta där och höra havet och måsarna, känna doften av saltvatten och sommar.

Midsommardagen, lördagen, var regnig. På med regnställ och segla motvind till en hamn där jag o Daniel hoppade av och tog bussen in till stan. Skönt att komma hem, duscha och ha stora utrymmen att röra sig på! Vid 17 klarnade vädret upp och vi åkte in till stan för att träffa Lisa o Fredrik på Strykjärnet. De käkade lite mat, D tog en öl och jag drack vin o käkade lite ost. När Lisa o Fredrik kilade vidare till bion gick vi till Bröderna Olsson och käkade deras grilltallrik och drack mer vin. Riktigt gott! På vägen hem ifrån tunnelbanan så går vi förbi Globen och Hovet, kom på att Springsteen spelade på Hovet så vi stannade till och tryckte öronen mot en av dörrarna. Några dörrar bort står ett annat par och vi börjar prata. Han hade kilat in en sten så att det blivit en glipa, så vi hörde faktiskt ganska bra. Slutar med att vi står där tillsammans i en timma och lyssnar och pratar. Jättetrevligt! I slutet av konserten öppnas dörrarna helt av en vakt, vi frågar om vi får stå i dörröppningen o lyssna färdigt och det fick vi. Så nu har jag vart på Bruce Springsteen, iaf i 1,5 låt! :D

Vi gick till macken för att köpa "brasse" solstolar i förmiddags. Ville sitta skönt o sola på ängen. De enda som fanns var så jävla fula så det är helt hjärtekrossande. De är regnbågsrandiga! Så vi ser ut som att vi bär omkring på två gay pride regnbågsrandiga solstolar. Gay pride är vackert men regnbågsrandiga solstolar är jävligt fula!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha! Jag berättade om solstolarna för Fredrik... :) Det slutar nog med att vi fortfarande sitter i de stolarna när vi är 80 år.