torsdag, september 01, 2005

Ordningen återställd

Nu är det som det alltid har varit här hemma. Med extra gull och omtanke. Känns jättefint och vi är båda två inriktade på att vara mer lyhörda och ge den andre tid för sig själv.

Det var just det som var problemet. D hade inte haft/tagit tid för sig själv, sina vänner eller fritidsintressen. Bekvämlighet, lathet (?), trötthet och ledsamhet kom ivägen. Men efter att han tänkt sön-tis är det nu glasklart vad som behöver göras. Och kärleken har det aldrig varit ngt fel på, var andra problem som skuggade den bara... Sånt här händer nog i alla förhållanden, ibland flera gånger. Man måste kämpa för att hålla ihop, vi ska kämpa hela livet har vi sagt...

Pissigt jobbig dag på jobbet. Gick till Filippa K i Götgatsbacken för att sprätta pengar (för det förtjääääänade jag efter en tuff dag) Men de hade bara XS och S kvar på allt jag tyckte va sött. Blev ett H&M halsband istället, allti nåe! :D Även disktrasor med hjärtan på, söta! Ska man använda en tråkig disktrasa är det ju roligare om den har söta hjärtan på sig :)

Har bokat en resa till Paris, så jag o sötsyrran åker fre-måndag i slutet av september. Vin, mat och vackra Paris! Var ju där i april senast, men den staden går inte att få nog av!

Inga kommentarer: