onsdag, maj 10, 2006

Kan inte fler vara som Göran?

Läste i Metro att Göran Persson inte hade en aning om vem Paris Hilton är. Gud va skönt kände jag då. Någon som inte vet det. Hon har för stort inflytande som det är. Va fan har hon gjort? Ja inte ett skit är svaret. Hon har pengar och är ute och festar och shoppar. Och för det beundrar miljontals tjejer runt om i världen henne. Nä jag vill spy. Jag blir ledsen på världen. VARFÖR??? Lindsey Lohan, tvillingarna och andra anorektiker som tar all plats i tidningar. KRÄK. Och det som är viktigt syns i parantes...

Jag beundrar dem som kämpar för andra människor, som är volontärer i fattiga länder, som forskar för att hitta botemedel för sjukdomar. DET är förebilder. Men hon, med sina döda torsk ögon (så som Daniels kompis uttryckte sig om henne) som beter sig som ett jävla urblåst äggskal till skalle.

Upp till REVOLUTION- SLUTA köp tidningar med menlösa Paris och sluta beundra hennes anorexi kompisar, sluta köpa hennes fula bok, sluta beundra detta patetiska beteende!!! sluta snälla snälla... Lägg era pengar där det gör nytta, till dem som behöver det. Låt de rika stackarna leka sitt lyx, vintage, high fashion anorexi-liv utan att vi ens bryr oss.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jodu, håller med om att Paris inte är något annat än en rosa plastig entertainmentdocka! Vad hände med de riktiga skådespelerskorna, hallå? Nicole Kidman och Glenn Close har försvunnit från omslagen. Kvar finns bara wannabes. Suck.